HRVATSKI SVJETSKI SABOR
Broj: 01-11-56/2019.
Poreč, 5. 09.2019. godine


                                      Otvoreno pismo
                                      HRVATSKOJ RADIO TELEVIZIJI
                                      I NA ZNANJE HRVATSKOM NARODU

Poštovani !


U ime i za račun Hrvatskog Svjetskog Sabora, jedinstvene organizacije domovinske i iseljene Hrvatske i moje osobno, čestitamo Vam na Hvale vrijednom Vašem programu kojim upravo ovih dana emitirate politički oktroiranu i bespredmetnu propagandu o tim nekim predsjednicima Vlada u Republici Hrvatskoj, koja je sama sebi svrhom i svojim sadržajem obmanjuje hrvatski narod pa i svjetsku zajednicu. Budući da ste pokrenuli vrlo interesantnu temu o tzv. predsjednicima hrvatskih Vlada od nastanka današnje Republike Hrvatske, koja se čak naziva Demokratskom Republikom, onda Vas lijepo molimo da odmah krenete u pripremu i javnu objavu pravog i korisnog sadržaja rada i funkcioniranja tih hrvatskih tzv. Vlada i njihovih predsjednika pod ovim istim naslovom kako bi hrvatski narod bio iskreno informiran o istini temeljem koje će moći dati pravu dijagnozu katastrofalnog stanja u našoj Domovini, kao pravu podlogu za traženje učinkovitih rješenja koja su nužna i neizbježna .
Tim programom omogućiti ćete mladim generacija da spoznaju povijesnu istinu koja nažalost do danas nikada nije napisana i obznanjena Hrvatskom Narodu, jer je uvijek frizirana i najčešće zlonamjerno iskrivljena, a što potvrđuje i ova emisija koju  emitirate svaki dan na državnoj javnoj TV koju preskupo plaćamo.


Molimo Vas da Vašim cijenjenim programom, između ostalog,  obradite slijedeće detalje:


1.Koliko se djece upisalo u prvi razred Školske godine u trenutku preuzimanja mandata promatrane ili svake Vlade i njezinog predsjednika posebno? (Hrvatska ubrzano izumire: Zar ne?)
2. Koliko se prvaša upisalo u Školu u školskoj godini prestajanja i prestanka mandata svake od tih tzv. Vlada i njezinih predsjednika?
3. Koliko je hrvatskih državljana napustilo Državu Hrvatsku u godini preuzimanja mandata svake od tih tzv. Vlada i njezinih predsjednika?
4. Koliko je Državljana RH napustilo Hrvatsku u godini prestanka mandata svake od tih tzv. Vlada i njezinih predsjednika?
5. Koliko je iznosio ukupni  dug RH u godini Preuzimanja mandata svake od tih tzv. Vlada i njezinih predsjednika?
6. Koliki je bio ukupni dug RH u godini prestanka mandata svake od tih  tzv. Vlada i njezinih predsjednika?
7. Koliko je ministarstava bilo u Vladi RH kod preuzimanja mandata svake od tih tzv.   Vlada i njezinih predsjednika?
8.Koliko je Ministarstava u Vladi RH bilo u godini prestanka mandata svake od tih tzv.   Vlada i njezinih predsjednika?
9. Koliki je BDP u RH bio u godini preuzimanja mandata svake od tih  Vlada i njezinih predsjednika?
10. Koliki je bio BDP u RH u godini prestanka mandata svake od tih tzv. Vlada i njezinih predsjednika?
11. Koliki je bio bruto budžet (proračun) RH u godini Preuzimanja mandata svake od tih tzv. Vlada i njezinih predsjednika?
12. Koliki je bio bruto budžet (državni proračun) RH u godini prestanka mandata svake od tih tzv. Vlada i njezinih predsjednika?


         Navedena pitanja i odgovori bi bili dragocjeni kako bi hrvatski građani komparacijom stvarnih pokazatelja mogli spoznati (ocijeniti) uspješnost ili neuspješnost svake Vlade u Demokratskoj Republici Hrvatskoj.


           Vrijeme je za istinu. Isus je rekao: „ISTINA ĆE NAS OSLOBODITI“, naravno, ako u međuvremenu ne nestanemo.


Molimo Vas da obvezatno uvrstite, u predloženi program, prethodno navedene prijedloge, koje možemo, na vaš zahtjev, i proširiti.
Unaprijed Vam hvala.
S osobitim poštovanjem.

Predsjednik:                                                                    Mr.sc. Niko Šoljak