HRVATSKI SVJETSKI SABOR
VIJEĆE HRVATSKOG NARODA
Broj: 1-11-30/2018
Poreč, 17.08.2018. god.

OTVORENO PISMO
Saborskim zastupnicima


Poštovani !


Na znanstvenom skupu održanom 15.03.2018. godine  usvojeni su politički i gospodarski programi čijom realizacijom se osigurava financijska sigurnost za državu Hrvatsku za narednih 50 godina. (Kratki film u privitku br. 1. te detalji dijela programa stari film u privitku br. 2.).
Na tom skupu, između ostalih, pozvani su svi Saborski zastupnici (Citiramo: „Molimo časne i moralne Saborske zastupnike i sve državne dužnosnike Republike Hrvatske koji moralno, časno i pošteno obavljaju svoje dužnosti da pomognu Hrvatskom narodu kako bi izabrao NARODNE zastupnike koji će služiti i odgovarati Hrvatskom narodu i to putem izravne odnosno direktne demokracije kako bi izabrali NARODNE zastupnike“ -završen citat.
Pozivamo Saborske zastupnike da preispitaju svoju savjest svoje moralne i časne kvalitete i postave sebi pitanje i odgovore na njega kome služe ? Dali Hrvatskom narodu ili strankama kojima pripadaju ili svojim osobnim interesima?
Sabor, kao najviše zakonodavno tijelo,koje po Zakonu i Ustavu treba biti u službi Hrvatskog naroda i države Hrvatske čuvajući i vrednovanjem nacionalnih vrijednosti kako bi se osigurala financijska i politička sigurnost Hrvatskih građana i zaštita i sigurnost pojedinačnih i državnih interesa.
Sabor po Ustavu bi trebao biti glas naroda imajući na umu da svi Saborski zastupnici po Ustavu Republike Hrvatske vlast proizlazi iz naroda i pripada Narodu.

OBRAZLOŽENJE


Objedinjenjem znanstvenika i stručnjaka raznih djelatnosti iz Hrvatske i iz svijeta koji su izradili i elaborirali gospodarske i političke programe koji Hrvatskom narodu i državi Hrvatskoj osiguravaju financijsku sigurnost za narednih 50 godina, što je potvrđeno na znanstvenom skupu održanom 15.03.2018. godine u privitku br. 1 kratki video zapis, te programi  navedeni u kratkom starom filmu u privitku br.2.
Dio gospodarskih programa je usvojilo Vijeće Europe 28.10.2010. godine. Sa navedenim programima su upoznati svi predsjednici Vlade i predsjednik RH kojima su nuđeni da Vlada (bez kojih se nacionalni programi ne mogu realizirati) iste prihvati i uz našu stručnu potporu realizira. Ti programi su službeno dostavljeni Saboru Republike Hrvatske od kojih nikada nismo dobili odgovor.
Nažalost kao što nije bilo razumijevanja od Sabora RH isto tako nije bilo  razumijevanja ni od  jedne Vlade počev od gospodina Sanadera, gospođe Kosor, gospodina Oreškovića, gospodina Milanovića i sadašnjeg predsjednikagospodina Plenkovića. Nitko od njih nije pokušao prihvatiti nitirealizirati iako su iste potpisali ministri Vlade Republike Hrvatske.
Molimo časne i moralne sadašnje saborske zastupnike (Vjerujemo da ih ima) da navedene programe prihvate stave se u službu naroda i izbore se da se sa navedenim programima krene odmah, a ukoliko se u tome ne uspije da pomognu i izbore se kako bi Hrvatski narod na slijedećim parlamentarnim izborima izabrao istinski časne moralne osobe u Sabor Republike Hrvatske, koji će se izboriti i te programe realizirati.
Molimo Vas  da se za ove programe izborite  i time sadašnjim i budućim pokoljenjima osigura financijsku sigurnost za narednih 50 godina.

Predsjednik:
Mr.sc. Niko Šoljak

 

Privitak:
Poveznica na Skup u Zagrebu 15. 03. 2018.   https://youtu.be/2gFnaz7ONsU
Poveznica HSSD stari video.           http://youtu.be/mJlZTMiYGp8