HRVATSKI SVJETSKI SABOR
VIJEĆE HRVATSKOG NARODA
Broj: 1-11-26/2018
Poreč, 17.08.2018. god.                    

OTVORENO PISMO
Katolička crkva
                      

Kaptol 31. 
10 000 Zagreb                                 

Poštovani!


Po treći put pokrenut je proces objedinjenja domovinske i iseljene Hrvatske sa zadatkom realizacije gospodarskih i političkih programa navedenih u knjižici koju Vam dostavljamo u privitku.
Prvim ujedinjenjem domovinske i iseljene Hrvatske krvavim ratom oslobodili smo se od srpskog agresora i  domaćih izdajica i osigurali državnost i prvi put u povijesti imamo međunarodno priznatu državu Hrvatsku.
Drugim ujedinjenjem znanstvenika i stručnjaka iz Hrvatske i Svijeta, koji su izradili i elaborirali političke i gospodarske programe čijom realizacijom je osigurana financijska sigurnost hrvatskog naroda i države Hrvatske za narednih 50 godina.
Sada nam predstoji treće ujedinjenje domovinske i iseljene Hrvatske kako bi zajedničkim snagama sinergijom realizirali gospodarske i političke programe i osigurali hrvatskom narodu i državi Hrvatskoj sretnu budućnost za narednih 50 godina.
Na znanstvenom skupu održanom u Zagrebu 15.03.2018. godine (kratki video: u privitku) donesene su odluke zaključci i preporuke te molbe svim subjektima u Republici Hrvatskoj posebno Katoličkoj crkvi citiramo: „Budućnost hrvatskog naroda ovisi o izravnoj odnosno direktnoj demokraciji, kako bi izabrali NARODNE ZASTUPNIKE.

 

-2-

Molimo Katoličku crkvu da stane u zaštitu Hrvatskog Naroda, što je u duhu svakodnevnih naglasaka svetog Oca Pape Franje da se Crkva okrene narodu i bude glas naroda, jer su se sve vlasti u Svijetu odvojile od naroda i ne
služe narodu nego svojim osobnim interesima i interesima gospodarskih i političkih interesnih grupa“.
U privitku Vam dostavljamo program gospodarske obnove Republike Hrvatske na hrvatskom i engleskom jeziku sa molbom da Vrhovni poglavar katoličke crkve i time Hrvatski narod podrži te programe kako bi zajedničkim objedinjenim snagama domovinske i iseljene Hrvatske iste realizirali.
Podrškom Katoličke crkve moći ćemo odgovoriti Hrvatskom narodu u Domovini i u svijetu da Katolička crkva podržava te programe.

OBRAZLOŽENJE

Programi koje Vam dostavljamo nastali su objedinjenjem znanstvenika stručnjaka raznih profesija iz domovine i iz svijeta putem kojih se osigurava Hrvatskom narodu financijska sigurnost u narednih 50 godina.
Dio gospodarskih programa je usvojilo vijeće europe 28.10.2010. godine. Sa navedenim programima su upoznati svi predsjednici Vlade i predsjednik RH kojima su nuđeni da Vlada (bez kojih se nacionalni programi ne mogu realizirati) iste prihvati i uz naše obrazloženje realizira. Nažalost nije bilo razumijevanja od nije jedne Vlade počev od gospodina Sanadera, gospođe Kosor, gospodina Oreškovića, gospodina Milanovića i sadašnjeg predsjednika gospodina Plenkovića. Nitko od njih nije niti pokušao prihvatiti i realizirati iako su iste potpisali ministri Vlade Republike Hrvatske. S obzirom da su Gospodarski i politički programi prihvaćeni od Hrvatskog naroda i u svijetu, te putem Vijeća Hrvatskog naroda, nakon održanog znanstvenog skupa 15.03.2018. godine, pokrenut je program organiziranja za slijedeće parlamentarne izbore kako bi izabrali u Sabor RH časne, moralne osobe koje će ove programe realizirati.
Hrvatski građani u Hrvatskoj i u svijetu nas pitaju da li ove programe podržava hrvatska Katolička crkva?

 

 

-3-

Nemamo odgovor na to pitanje te Vas molimo da ove programe podržite  kako bi hrvatskom puku dali snagu da izabere narodne zastupnike koji će demokratskim putem pokrenuti proces promjena u Republici Hrvatskoj i zaustavili tonjenje u blato u koje hrvatski narod i država Hrvatska pada i ulazi u dužničko ropstvo, a hrvatski narod postaje sluga u vlastitoj kući. S obzirom da smo na znanstvenom skupu 15.03.2018. godine između ostalih, pozvali i Katoličku crkvu da pomogne kako bi se negativni trendovi zaustavili i Hrvatska
krenula ka boljoj i sretnijoj budućnosti. Vjerujemo da će Katolička crkva podržati objedinjenje domovinske i iseljene Hrvatske kako bi zajedničkim snagama osposobili državu hrvatsku za život.
Unaprijed Vam hvala
Uz visoko cijenjeno poštovanje.

Predsjednik:
Mr.sc. Niko Šoljak
                                                     

 

Privitak:
  1. Poveznice na Skup u Zagrebu 15. 03. 2018.   https://youtu.be/2gFnaz7ONsU
  2. Knjižica sa navedenim programima na hrvatskom i engleskom jeziku