hssd

Broj 01-11-22/2018
Poreč, 30.lipnja 2018.godine.

 

OTVORENO PISMO DR. ZLATKU HASANBEGOVIĆU I NJEGOVIM SLJEDBENICIMA

 

Poštovani  dr. Zlatko Hasanbegoviću!

Vi i Vaši sljedbenici, kada se toliko predstavljate kao hrvatski domoljub, pomozite mladim Hrvaticama i Hrvatima . Borite se za prava živih, njima treba osigurati bolju budućnost da ne idu u svijet trbuhom za kruhom, pa tek onda se uhvatite mrtvih kojima više nema pomoći. Nemoralno i neljudski je gubiti svu energiju na mrtve a mladima ne osigurat uvjete za život. MLADIMA TREBA POMOĆI a mrtvi počivali u miru, njima više nema pomoći. Kopati po prošlosti, može svaka budala, jer je prošlost Hrvata krvava u kojoj je rađen zločin, kojeg treba individualizirati a ne osuđivati pokrete i sve pripadnike tih pokreta., koji su se časno borili za interese Hrvatskog Naroda.

RAT JE SAM PO SEBI ZLOČIN I NEMA VOJSKE KOJA U RATU NE RADI ZLOČIN, JER U RATU NAJVIŠE NASTARDA NEVINO STANOVNIŠTVO. Dokazivati tko je radio veći zločin je gnjusno degutantno, nemoralno neljudski čin, koji je uperen protiv Hrvatskog Naroda. To su neprijatelji Hrvata i Države Hrvatske jer stalo otvaraju još ne zacijeljene rane tužne nesretne prošlosti.,
Svoju pozitivnu energiju, kao istinski hrvatski domoljubi usmjerite prema živima. Njima treba pomoći pa kada živima pomognete onda pomozite mrtvima da se njihove žrtve ne zaborave.

 

hssd1