HRVATSKI SVJETSKI SABOR
Broj =1-11-37/2017
Poreč, 9. 9. 2017 godine


OTVORENO PISMO HRVATSKOM NARODU


Molimo Sve pripadnike Hrvatskog Naroda U Hrvatskoj i u Svijetu da ne nasjedaju neprijateljima koji ih po bilo kojoj osnovi dijele.  Pokojni  prvi predsjednik Republike Hrvatske dr. Franjo Tuđman objedinio je Hrvatski Narod  i time završio sa drugim svjetskim ratom. Zajedničkim objedinjenim snagama oslobodio Hrvatsku od Srpskog agresora  domaćih izdajica. Prvi  put u povijesti Hrvatskog Naroda dobili smo međunarodno priznatu Državu Hrvatsku. Danas neprijatelji Hrvatskog naroda i Države Hrvatske nas vraćaju u drugi svjetski rat. Poništavaju zajedništvo koje je postigao dr. Franjo Tuđman Ti neprijatelji svojim djelima uklanjanjem spomenika prošlosti vraćaju nas u tu prošlost ne dozvoljavaju nam da zajednički kao pripadnici Hrvatskog Naroda gradimo i izgradimo Državu Hrvatsku onakvu za koju su pale desetina tisuća najboljih hrvatskih sinova,  za kakvu su stoljećima patili časni Hrvati.

Hrvatski narode nemoj dozvoliti da Te dijele po bilo kojoj osnovi, osim na poštene i  nepoštene, moralne i nemoralne,  časne i nečasne, domoljube i neprijatelje. Sve druge podjele su upereni upravo protiv Vas protiv Vaše djece i unučadi, protiv Vaše budućnosti. Ti naši neprijatelji hrane nas  tužnom , žalosnom u pojedinim segmentima nemoralnom prošlošću, koji nitko  ne može ispraviti jer se  ona  dogodila i pripada prošlošću. Naši neprijatelji žele nas vratiti u tu prošlost.  Prošlost koja nas dijeli  ,koja nam otvara još ne zacijeljene rane , koja izazivaju revolt kod mnogih ,što je vidljivo ovih dana kod uklanjanja spomen ploče iz  Zagreba, zbog uklanjana spomen ploče Hrvatskih braniteljima  u Jasenovcu. kojima hoće da Hrvatima nametnu hipoteku prošlosti,  kojom se ne  možemo ponositi jer je  ona bolna,  surova,  osvetnička  i toliko neprijateljska  prema Državi Hrvatskoj i  Hrvatskom Narodu da nam je trebalo 70 godina da se izvučemo iz te prošlosti i nastavimo zajednički graditi bolju budućnost.

Nažalost pojavili su se pojedinci koji sebi grade spomenike na tuđim grobovima, koji su se aktivno i javno stavili na  stranu neprijatelja Hrvatskog Naroda  te uspjeli otvoriti pandurovu kutiju. Uspjeli otvoriti ne zacijeljene  rane i stvorit nove rane u hrvatskom biću, kako bi negirali zajedništvo ,  sa kojim bi gradili sretnu budućnost. Hrvatski Narode  probudi se i zauvijek reci svojim neprijatelji koji Vas na bilo koji način dijele da odu od kuda su došli, da idu onima kojima  pripadaju, neka njih vraćaju u prošlost a nas neka puste na miru. Hrvatski Narode nemoj dozvoliti  da te  tvoji neprijatelji tuku tvojom nesretnom prošlošću,  jer Vam time uzima budućnost. Mladima se ne osiguravaju radna mjesta, tako da moraju napuštati Hrvatsku. U prošlosti iz političkih razloga a sada ekonomski i to moraju napuštati svoju Hrvatsku koja ima resurse da osigura sretnu gospodarsku budućnost za 20 miliona stanovnika .

Neprijatelji uništavaju sve moralne vrijednosti . Opljačkaše Hrvatsku izbaciše moral kao osnovno mjerilo vrijednosti čovjeka. Hrvatski Narode  ne dozvoli  da se ponište djela pok dr. Franju Tuđmana i njegova   njegujmo zajedništvo  koje je on postigao. Nije dirao u prošlost jer je znao  koliko je ona bolna tužna, znao  je što znači otvarati još ne zacijeljenih rana, posebno   koje kod sadašnjih starijih generacija neće potpuno zacijeliti dok su god živi. Časni Hrvati su ne zacijeljene rane ne otvaraju,  žrtvuju se u korist sretnije  budućnosti. Neprijatelji  Hrvatskog Naroda ne smiju uspjeti u svojim nečasnoj namjerama. To im neće dozvoliti časni pošteni moralni pripadnici Hrvatskog Naroda. To im neće dozvoliti Hrvati koji žive i rade diljem Svijeta. To im neće dozvoliti hrvatska inteligencija, koja zna prepoznati neprijatelje Hrvatskog Naroda i Države Hrvatske. To im neće dozvoliti časni ,moralni Branitelji, koji su svoj život bili spremni dati za  Državu Hrvatsku. Ti moralni časni Branitelji  neće dozvoliti da  dati životi njihovih suboraca  i patnje živih invalida domovinskog rata budu uzaludni. 
                                                                                             

Predsjednik:
Mr.sc. Niko Šoljak