HRVATSKI SVJETSKI SABOR

Broj: 01-11-13/ 2014.

Poreč, 9. lipnja 2014.

OTVORENO PISMO

Predsjedniku Sabora Republike Hrvatske gospodinu Josipu Leki sa molbom da o sadržaju ovo pismo upozna sve saborske zastupnike.

Predsjedniku RH Gospodinu Ivi Josipoviću

Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske i predsjedniku SDP gospodinu Zoranu Mlilanoviću sa molbom da o sadržaju ovog pisma upozna sve članove Vlade RH

Medijima u Hrvatskoj i Svijetu

Svim Hrvatima. Posebno molimo mlade da putem elektronski medija i drugim aktivnostima dignu svoj glas, te da ne dozvole da se dijeli njihova djedovina.

Predsjedniku HDZ

Predsjednicima svih parlamentarnih stranaka

Predsjednicima Braniteljskih Udruga

Poštovani !

Vjerujemo da budno pratite proces rastakanja državnog suvereniteta i teritorijalnog integriteta naše Domovine, kroz rad tzv . međunarodne arbitraže o razgraničenju teritorija sa Republikom Slovenijom. Kao nositeljima vlasti u našoj Hrvatskoj smatramo se obveznim, kao ljudi dobre volje, zamoliti vas da prihvatite slijedeće činjenice i molbe:

1. Molimo vas da u razgraničenju naše zemlje sa Slovenijom u tzv . Piranskom zaljevu priznate samo i isključivo međunarodno pravo, odnosno Odluku Suda pravde iz Haaga, kada se već Slovenija neće obvezati prihvatiti princip, međunarodno dokazanog prava i pravde, crte sredine.

2. Tražimo od vas da već danas i odmah javno i službeno izvijestite hrvatsku i svjetsku javnost da nikada Hrvatska neće priznati i prihvatiti Odluku tzv . Međunarodne arbitraže koja je počela sa radom temeljem nekakvih odluka nekih tzv . državnih dužnosnika Republika Slovenije i Hrvatske, koji su kaubojski ušli u područje za koje nisu niti ovlašteni od svoga narod niti su ozbiljni za rješavanje ovih krucijalnih otvorenih problema i predmeta.

3. Tražimo da odmah službeno i javno povuku hrvatske pregovarače iz rada te neke tzv . šverc- komerc Međunarodne arbitraže, uz napomenu da Hrvatski Narod nikad neće priznati odluku te tzv . arbitraže za koju, nažalost, najviši državni dužnosnici pa i neki tzv . akademici javno tvrde da je konačna i obvezujuća.

4. Ako se slučajno na brzinu donese ta nekakva Odluka te nekakve "Međunarodne arbitraže", što je realno očekivati jer su je naručili neki zločesti ljudi, tražimo od vas da je odmah proglasite kriminalnim djelom i da kažete da RH to nikada neće prihvatiti i da pokreće kaznenu istragu protiv počinitelja toga užasnog čina izdaje iz članka 33. ZKP, koji je nažalost ukinut, ali koji će se uskoro ponovo vratiti u pozitivno hrvatsko zakonodavstvo.

5. Budući da se radi o zlouporabi općeg dobra za postizanje društveno neprihvatljivih i kapitalo jako štetnih te realno mogućih kriminalnih ciljeva političara i društveno opasnih nakupina molimo sredstva javnog priopćavanja da o ovome izdajničkom činu hrvatske zemlje, države i naroda, izvijeste taj isti narod kako bi mogao podržati ove mjere za spas RH od teške krize koja je izvjesna.

O b r a z l o ž e nj e

Bivša tzv . predsjednica Vlade RH potpisala je sporazum sa Slovenijom i ovlastila arbitražnu komisiju da izvrši razgraničenje na moru između RH i Slovenije koje će biti obvezujuće za Hrvatsku i Sloveniju bez obzira kakovo ono bude.

S obzirom da je to čin izdaje i veleizdaje hrvatskih nacionalnih interesa tzv . Predsjednica Vlade, koja je ubačena na tu javnu funkciju protivno pozitivnim Zakonima RH, nema pravo Hrvatskom Narodu oduzeti prava koje mu, po svim pozitivnim međunarodnim i domaćim propisima, pripadaju.

Vama i cijelom svijetu je razvidno da tzv . Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor nikada nije legalno izabrana na tu javnu državnu funkciju i da nikada nije mogla steći ovlasti potpisivanje nikakvih obvezujućih međunarodnih sporazuma i ugovora što, de facto i de jure, znači da svi ti sporazumi i međunarodni ugovori koje je potpisala tzv . Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor pravno ništavi i neobvezujući za RH, a što dalje znači da se odmah mora gospođu Jadranu Kosor procesuirati za pokušaj izdaje i veleizdaje hrvatske zemlje, države i naroda.

U trenutku počinjenja predmetnog teškog kaznenog djela bio je na snazi ciljano izbrisani članak 33. ZKP, što znači da se njegovim brisanjem ne može osloboditi od kazneni progona i osude nijednog počinitelja tih kaznenih djela.

Slijedom istaknutog Molimo Naslove da udovolje našoj molbi i da se javno očitujete pred Hrvatskim Narodom u domovini i svijetu.

S štovanjem !

Predsjednik:

Mr . sc . Niko Šoljak