HRVATSKI SVJETSKI SABOR

Broj: 01-11-1/2013.

Poreč, 3. siječnja 2013. godine.

P O Z I V

Pozivamo Vas na Skup koji će se održati u Zagrebu četvrtak 10. siječnja 2013. u 15,30 sati u restoranu MARIJINO- ZVONO kod zgrade HRT.

Sadržaj Skupa:

Na početku rada ovoga, posebno važnog, skupa biti će prikazan kratki film od 10 minuta koji sadrži sažetak dosadašnjih aktivnosti, aktualne problematike te rezultate istraživanja mogućih rješenja aktualne problematike sa kojom se sukobljava Hrvatska i zemlje njezinog okruženja. Neki dijelovi filma su stari preko 10 godina, a neki par mjeseci, pa možda ima suvišnih dijelova, što je razlogom da Vas molimo za razumijevanje.

Temeljna poruka filma i ovoga skupa je sadržana u potrebi čvrstog i programskog ujedinjenja zdravih znanstvenika, gospodarstvenika i političkih čimbenika. Snaga koje konačno trebaju pokrenuti gospodarski razvoj i pokazati put izlaska iz moralne i ekonomske krize. Iz beznađa koji izgledaju nerješivim.

Pri tome važno je prisjetiti se da se prvo ujedinjenje domovinske i iseljene Hrvatske dogodilo u petogodišnjem krvavom ratu. U kojem je život izgubio preko 10.000 najmoralnijih hrvatskih sinova. U tom ratu koji je iza sebe ostavio desetine tisuća invalida, desetine tisuća djece ostalo je bez roditelja, desetine tisuća žena ostalo je bez svojih muževa, desetine tisuća majki i očeva ostali su bez svojih sinova. Sve to nije smetalo ratnim profiterima (lešinarima) da opljačkaju hrvatski narod i da od Hrvatske naprave banana republiku u kojoj moral i moralne vrijednosti čovjeka ništa ne vrijede.

Međutim, ne smije se zanemarivati svijetla strana ovog ujedinjenja i Domovinskog rata što je rezultiralo oslobađanjem naše Hrvatske od Srpskog Agresora i domaćih izdajica. Ovo prvo ujedinjene stvorilo je Državu Hrvatsku. Nakon rat naši neprijatelji htjeli su svetu akciju oslobađanja Hrvatske " OLUJU "proglasiti zločinačkom akcijom . Poput Isusa koji je dao svoj život za spas čovjeka tako su i hrvatski generali dali najvrjedniji dio svog života za našu jedinu Domovinu Hrvatsku. Trunuli su u Zatvoru a mnogi još trunu u Haagu. Hvala Bogu nisu izgubili svoje živote, ali su oslobađanjem od neutemeljenih optužnica oslobodili a Hrvatski Narod, od etiketiranja Domovinskog rata zločinačkim ratom.Oslobađanjem generala Mladena Markača i generala Ante Gotovine pred međunarodnim Sudom u Den Haagu konačno je 16. 11. 2012 godine, završio Domovinski rat.

Nasuprot tome Drugi svjetski rat još nije završio, nego se na njemu još uvijek pokušavaju stjecati jeftini dnevnopolitički poeni i ujedno odgađati rješavanja teške ekonomske i moralne krize. Vjerujemo da će Hrvatski Narod, ako posluša savjete uvaženog generala Ante Gotovine, konačno se okrenuti budućnosti i time osigurati sebi svijetlu budućnost te pronaći put i završiti i Drugi svjetski rat.

Drugim ujedinjenjem domovinske i iseljene Hrvatske, koje je trajalo preko 10 godina, objedinjene su znanstvene, intelektualne i gospodarske snage, odnosno intelektualni ljudski potencijali iz Hrvatske i svijeta koji su pretvoreni u intelektualni kapital, koji je rezultirao Programom gospodarske obnove Republike Hrvatske , koji je dobio svoj strateški i pravni legitimitet 28. 06. 2010. g . u Szezceinu, kada je Ministarsko vijeće EU donijelo odluku o proglašavanju Luke Rijeka i hrvatskog prometno-industrijskog koridora na relaciji Jadran - Baltik svojim strateškim pravcem prema Kini u idućih 50 godina. Time je Hrvatska dobila zlatnu koku koju treba prihvatiti i iskoristiti zlatna jaja za izlazak Hrvatske iz krize i osiguravanje, Hrvatskom Narodu, bezbrižne materijalne sigurnosti u narednih 50 godina.

Prvim i drugim ujedinjenjem domovinske i iseljene hrvatske.Stvoreni su uvjeti za treće najlakše ujedno najodgovornije ujedinjenje . To ujedinjenje ima odgovaran zadatak da u praksi realizira zacrtane nacionalne interese u domovinskom ratu postavi i realizira gospodarske programe i osigura Hrvatskom Narodu ugodan život u narednih 50 godina. T rećim ujedinjenje svih kreativnih individualaca, udruga, udruženja, političkih stranaka i svih zdravih snaga pripadnika Hrvtskog Naroda iz Hrvatske i Svijeta koji Hrvatsku prihvaćaju kao svoju domovinu bez obzira na nacionalnu i vjersku ili drugu pripadnost. Te objedinjene zdrave snage osigurat će realizaciju strateško-razvojnih projekata. Njihovom realizacijom biti će zaštićeni hrvatski nacionalni interesi. Uvest će se moral i moralne norme kao osnovno mjerilo vrijednosti čovjeka. Vratit će se povjerenje naroda u sebe samog, u gospodarstvenike i u političare. Zajedničkim snagama iskoristit će se bogom date prirodni resursi, koji svakom pripadniku Hrvatskog naroda trebaju osigurati najviše socijalne standarde u svijetu, besplatno cijelo životno obrazovanje, vrhunsku zdravstvenu zaštitu te osnovne uvjete života dostojne čovjeka.

Kao narod i država prošli smo najteži put i skupo platili cijenu slobode te iz te povijesti moramo naučiti da bez zajedništva nema nade za bolje sutra. Da bi se postigli strateški ciljevi mnogi pojedinci, udruge, grupe, organizacije kao i političke stranke, moraju se odreći svoga ega i objediniti snage prema jednom cilju, a to je: pravna, socijalna, demokratska, suvremena, suverena, neovisna država Hrvatska, koja mora služiti na čast i ponos svakom pripadniku Hrvatskom Naroda ma gdje on bio.

Prvo ujedinjenje trajalo je 5 godina (krvavog rata). Drugo ujedinjenje trajalo je preko 10 godina treće ujedinjenje, koje je u toku nema više 5, 10 i više godina, ono mora biti okončano za godinu dana s time da je 10 mjeseci od te godine danas već potrošeno. Snagu za optimizam daju koordinatori stručnih timova koji su do sada na sebe preuzeli veliku odgovornost i obavezu da će svoj dio posla časno i korektno odraditi u veoma kratkom roku. Zadovoljni smo optimizmom što nam svakodnevno prilaze voditelji pojedinih programa, udruga i političkih stranaka i udružuju svoje programe u zajedništvo koje vodi ka općem dobru.. Tako objedinjene snage stvaraju jednu homogenu cjelinu koja mora vrlo brzo dati pozitivan rezultat, jer više vremena za čekanje nema.

Vjerujemo da će se ovom plemenitom cilju ZAJEDNIŠTVA DOMOVINSKE I ISELJENE HRVATSKE pridružiti predsjednik Republike Hrvatske gospodin prof. dr. Ivo Josipović, Predsjednik Sabora RH Josip Leko, predsjednik Vlade Republike Hrvatske gospodin Zoran Milanović, predsjednik najveće oporbene stranke HDZ Tomislav Karamarko, predsjednik laburista Dragutin Lesar i svi drugi koji u sebi nemaju mržnje ni osvetničkog duha i koji od povijesti uče, a misle i rade za budućnost Hrvatskog Naroda i države Hrvatske.

Na ovom skupu voditelji timova će se predstaviti dati kratki uvod o cilju i zadacima tima u vremenskom trajanju od 2-3 minute.

Posebno će biti osigurano davanje konkretnih odgovora na sva postavljena pitanja, uključujući i specijalnu prezentaciju rezultata istraživanja do kojih se došlo u strateškim projektima čiju izradu financira EU s nepovratnim financijskim sredstvima, a koji se odnose na područje Republike Hrvatske.

S štovanjem !

Koordinator:

Niko Šoljak prof.

U privitku:

1.Kronologija programa od 28.6.2010 .

2.Stručni Timovi

2. Program Stručnih Timova

3. Objave o programu u Glasu Koncila.

Nakon usvajanja uuropskog gospodarskog programa u Schciru 28. 06. 2010. godine na nivou Europe i nakon što su ga potpisali naši ministri (a da i ne znaju što su potpisali) bili smo veoma veseli te smo mislili da su naši gospodarski problemi iza nas. PREVARILI SMO SE. Nismo mogli ni sanjati da Vlada RH te programe neće prihvatiti, kada su ih dobili na tanjuru bez jedne kune, jer je zahvaljujući članovima TIMA (kojih imamo u svim europskim institucijama) sve je platila EU i to 7 miliona eura nepovratno.

Programi su ponuđeni Predsjedniku RH gosp . Stjepanu Mesiću i Vladi RH tadašnjem predsjedniku dr. Ivi Sanaderu. Oni te programe nisu prihvatili. Smjenom u Vladi RH Program je ponuđen tadašnjoj predsjednici Vlade Jadranki Kosor i Predsjedniku RH prof . dr. Ivo Josipović . Predsjednik RH načelno je podržalo programe dok je tadašnja Predsjednica Jadranka Kosor iste odbila. Dolaskom za predsjednika Vlade gosp . Zoran Milanović programe je birokratski odbio sa obrazloženjem da on nema vremena. (Predsjednik RH je njegove odluke prihvatio). Detalje imate na www.hssd.hr pod rubrikom vijesti. U drugom mjesecu 2012. godine nakon utvrđenog činjeničnog stanja da tri vlade RH nisu i ne žele prihvatiti gospodarske programe i tu zlatnu koku staviti u funkciju i za dobrobit Hrvatskog Narodna, odlučeno je da se formira POLITIČKI TIM po istom modelu po istim uvjetima sa političkim zadatkom kao bi se osigurali uvjeti za realizaciju gospodarskih programa. Ovi programi ne mogu se realizirati bez Vlade RH, Sabora RH i Narodne Banke RH. U deset mjeseci rada danas imamo nekoliko stotina Hrvatskih građana iz Hrvatske i svijeta u stručne TIMU ( Program Tima Vam dostavljamo u privitku broj 1. ) Nadamo se da ce za mjeseci rad politički TIM toliko osposobiti da Vlada koja god bude u RH morat će realizirati njihove zahtjeve.

Do sada su formirani Timovi : ( Gdje je u nastavku OK ti TIMOVI su formirani imaju svog koordinatora -predsjednika) a oni koji nisu označeni sa OK nemaju voditelja tog TIMA

Srdacno Niko

Stručni Tim za pravo i pravosuđe OK

Stručni Tim za vanjske poslove OK

Stručni Tim za Unutarnje poslove OK

Stručni Tim za socijalna pitanja OK

Stručni TIM za znanost i tehnologiju ( Inovatore ) dogovori u toku)

Stručni TIM za odgoj i obrazovanje

Struni TIM za stranke OK

Stručni TIM za nezavisne zastupnike i kandidate

Stručni TIM za informiranje ( Dogovori u toku)

Stručni TIM za mlade

Stručni TIM za branitelje i žrtve rata ( Dogovori u toku)

Stručni TIM za žene

Stručni TIM za strategiju razvoja RH OK

Stručni TIM za Sport

Stručni TIM za ekologiju i okoliš

Stručni TIM za elektroenergetsku neovisnost RH OK

Stručni TIM za turizam OK

Stručni TIM za promidžbu hrvatskih prijateljstava

Stručni TIM za banke i štedionice

Stručni TIM za gospodarstvo OK

Stručni TIM za investicije OK

Stručni TIM za pomoć Hrvatima i Hrvatskoj

Stručni TIM za more i pomorstvo OK

Stručni TIM za nekretnine i imovinsko pravne poslove
Stručni TIM za pravnu zaštitu Hrvata i njihovih nacionalnih

Stručni TIM za promidžbu hrvatskih jela i pića OK

Stručni TIM za etnologiju folklor i glazbu

Stručni TIM za hrvatski jezik i književnost

Stručni TIM za zaštitu hrvatske narodne baštine

Stručni TIM za hrvatske penzionere

Stručni TIM za utvrđivanje povijesne istine o hrvatskom narodu

Stručni TIM za spajanje obitelji i pronalaženje izgubljenih

Stručni TIM za hrvatsku pastvu i duhovnu obnovu Hrvatske

Stručni TIM za hrvatske povratnike ( Dijasporu) OK

Stručni TIM za humanitarnu djelatnost

Stručni TIM za sindikat OK

Struni TIM za vjerske zajednice

Stručni TIM za reviziju pretvorbe

Svakog dana Timovi se popunjavaju i kompletiraju . Za svakog tko hoće raditi svi Timovi su otvoreni .Sve Odluke se donose konsenzusom, a za one za koje se ne može postići konsenzus se jednostavno ne donose. U ovih 10 mjeseci rada od kada se ej krenulo u organiziranje stručnih nazovimo ih političkih TIMOVA nije puno napravljeno ali tu smo gdje smo .Kada se Timovi kompletiraju a to planiramo za par mjeseci zajednički sa gospodarskim timovima to ce biti snaga koju niti jedna Vlada neće moći ignorirati.

PROGRAM STRU Č NIH TIMOVA

CILJ: Hrvatska, pravna, socijalna, demokratska, suverena, neovisna, gospodarski jaka Država Hrvatskog Naroda, naroda i narodnosti koje u njoj žive . Država u kojoj će moral i moralne norme biti osnovno mjerilo vrijednosti čovjeka .

ZADATAK TIMA je rad za opće dobro naroda i Države Hrvatske . Zaštita hrvatskih nacionalnih interesa, te pravna i socijalna zaštita Hrvatskog Naroda u domovini i u svijetu. Pronalaženje puta zaštite pojedinca i Države u svim segmentima gdje se krše osnovna ljudska moralna i financijska prava, pojedinca i Države Hrvatske. Moralno, pravno i financijski u granicama svojih mogućnosti pronalaziti put koji vodi ka ostvarenju navedenih Ciljeva.

POLITIČKI TIM je glas j avnosti Republike Hrvatske koje cine svi nara š taji i svih stale ža, kako po nacionalnoj , tako i po vjerskoj pripadnosti , a to znaci da je :

- TIM : mladih , kojima je ugrozena budu ć nost zbog stranackih diktatura , koje ne vode d ovoljno brige o interesima mladih generacija ( Mladi se moraju za svoju bolju pravedniju i svjetliju budu ć nost izboriti )

- TIM odgajatelja , u č itelja i profesora cija profesija je degradirana , podcijenjena , omalovazavana kako moralno , tako materijalno ( financijski ) ugrozena te se moraju izboriti za ono mjesto u dru š tvu koje ć e im vratiti dignitet kao jednom od najzna č ajnijih stupova dru š tvenih vrijednosti , jer od njihovog rada ovisi budu ć nost i kvaliteta sposobnosti hrvatskog Naroda i dr ž ave Hrvatske .)

- TIM znanstvenika i izumitelja ( koji se moraju izboriti za svoje mjesto i prava u nasem drustvu , da njihova znanstvena dostignu ć a budu priznata i poznata da sluze na cast i korist njima i cijelom drustvu .

-

-TIM Branitelja koji su svoje ž ivote stavili na raspolaganje svom Narodu i drzavi kada je bilo potrebno , a spremni su to opet uciniti za hrvatski narod i Dr ž avu Hrvatsku .
-
poginulih branitelja i njihovih obitelji ( oni se moraju izboriti za ono mjesto u dru š tvu gdje ć e njihove moralne vrijednosti biti sto ž ina dru š tva kako bi se na tim moralnim vrijednostima u č ile i odgajale nove generacije koje ć e imati iste ideale , iste moralne vrijednosti koje ć e u ć i u svijest svakog hrvatskog gra đ anina da je Narod i dr ž ava Hrvatska svetinja za koje se ako treba i ž ivot daje .

- TIM hrvatskih majki , kceri i sestara , generalno govoreci ovo je stranka hrvatskih zena , koje su povijesno stajale uz rame svojih muzeva i sinova i sacuvale rod Hrvata , i na kojima kao majkama ostaje zadatak obnove naseg hrvatskog naroda , uz pomoc drzave , za sto ce se zauzimati ova stranka .

- TIM osoba tre ć e ž ivotne dobi kada je ljudsko bice slabo i nemocno , a cesto i bolesno , te im je nebrigom stranackih egoistickih politika ugro ž ena osnovna ž ivotna egzistencija

( zato se moramo izboriti za svoja prava da rezultatima naseg minulog rada osiguramo pristojnu i sigurnu egzistenciju.)

- TIM radnika č ija osnovna prava su ugro ž ena divljim kapitalizmom , po zelji dosadasnjih stranackih lidera , te na č inom upravljanja hrvatskim gospodarstvom ( radnici se moraju udruziti za ostvarenje svojih radnih i osnovnih ljudskih prava da od svog rada mogu pristojno ž ivjeti , sebi i svojoj obitelji osigurati kvalitetnu egzistenciju )

- TIM seljaka ( seljacko stanovnistvo je temelj hrvatskog drustva bio i treba ostati u hrvatskoj drzavi . Zato drzava treba osigurati nasim poljoprivrednicima na seoskim imanjima osnovna proizvo đ a č ka prava kako nikome ne bi dozvolili da njihovi zdravi prehrambeni proizvodi nemaju tr ž i š te , a da tr ž i š tem Hrvatske vlada uvozna roba sumnjive kvalitete ), a ova stranka ce svojim zalaganjem osigurati tu zastitu .

- TIM dr ž avnih slu ž benika koji č asno i po š teno obavljaju svoje du ž nosti , a svakodnevno su izlo ž eni nefunkcionalnoj organizaciji naslijedjenoj iz proslog stoljeca , omalova ž avanju , te okrivljeni za nefunkcioniranje sustava ( oni se moraju izboriti za svoja prava č ast i po š tenje da bude nagra đ eni svi oni koji predstavljaju i š tite strucne kvalifikacije , moral i vladavinu prava i jednakosti me đ u gra đ anima .)

- TIM svih socijalno ugro ž enih drzavljana , jer je Hrvatska po Ustavu socijalna dr ž ava koja mora osigurati pristojnu egzistenciju svim socijalno ugro ž enim osobama .

- TIM svih hrvatskih intelektualaca , umjetnika , novinara , pisaca , povjesni č ara i svih slobodnih profesija i svih slojeva dru š tva .

-
TIM svih pripadnika Hrvatskog naroda t . j Domovinske i Iseljene Hrvatske .

Polaze ć i od osnovnih komparativnih prednosti koje Hrvatska ima u odnosu na druge zemlje svijeta , valoriziranjem tih prednosti hrvatski narod ima sve uvjete da bude u nekoliko gospodarskih grana vode ć i u Europi pa i u svijetu jer ima ::

1. Intelektualni, moralni i socijalni kapital

2. Prirodni resursi

3. Kulturno povijesni resursi

4. Geografski položaj

5. Tradicija gostoprimstva

Sve navedeno daje mogu ć nost i hrani optimizam da se sa dobrom organizac ijom i funkcionalnim op ć im dobrom vo đ ena politika mogu posti ć i veoma kvalitetni rezultati koji vode ka blagostanju svakog ž itelja ove lijepe na š e domovine Hrvatske .

1. Socijalna politika

2. Demografska obnova

3. Politi č ka reorganizacija i obnova hrvatske nacionalne filozofije

4. Gospodarstvo

5. Zapošljavanje

GOTOVI GOSPODARSKI PROGRAM, KOJI MOGU ODMAH IĆI U REALIZACIJU U VREMENSKOM PERIODU OD 3 DO 6 MJESECI

1. Izgradnja nizinske, dvokolosiječne i elektrificirane željezničke pruge Rijeka - Zagreb - Botovo .

2. Izgradnja matičnog kontejnerskog terminala "Zagrebačko pristanište".

3. Izgradnja velikog poslovno-logističkog čvorišta " Miklavlje ".

4. Izgradnja višenamjenskog plovnog kanala Dunav - Sava (Vukovar - Šamac ).

5. Razvoj Međunarodnog prometnog čvorišta " Cargo centar Zagreb"

6. Izgradnja mreže željezničkih pruga između lučkih terminala i logističkih čvorišta za unutarnji (interni) prijevoz kontejnera po strogom normativu matičnih brodova od 75 TEU/h

7. Izgradnja međunarodnog poslovnog centar Karlovac.

8. Izgradnja međunarodnog centara mladih na području grada Vrgorca, Makarske i Ljubuškog susjednog garda BiH.

9. Putem razvojnih centara RH Zagreb,Split,Osijek i Rijeka Osigurati otkup svih poljoprivrednih i mesnih proizvoda.

10. Izgraditi dvosmjernu elektrificiranu željeznicu prugu Pula Zagreb prema Mađarskoj granici.

11. Izgraditi dvosmjernu elektrificiranu željezničku prugu Raša - Slovenija koja ide pravac Venecije.

12. Izgraditi LNG terminal na otoku Krku preko kojeg Hrvatska dobiva energetsku neovisnost i to po paritetu litra pitke vode/litra LNG.

13. Izgradnja 5 LNG brodova u hrvatskim brodogradilištima u funkciji LNG terminala Omišalj.

14. Program cjelogodišnjeg turizma kroz funkcionalno povezivanje "Zelene Hrvatske" sa morem i ostalim turističkim resursima

1. SOCIJALNA POLITIKA
Država u potpunosti pripada Narodu,a među građanima pristojna primanja moraju imati ;.

1. Braniteljima

2. Umirovljenici

3. Dr ž avnim slu ž benicima

5 Prosvjetnim radnicima

6 Zdravstvo

Izvori osiguranja sredstava za pove ć anje gore navedenih primanja se moraju prona ć i u promjeni porezne politike ( progresivno oporezovati primanja i profite svih privrednih djelatnosti uklju č uju ć i bankarstvo prema najprovjerenijim europskim standardima , zatim :

a. Financijskom reformom poreza na pretvorbu koja zbog korupcije ne smije po zakonu zastariti ( mijenjanjem zakona ), naplatiti porez na osobnu dobit pojedinca ,

b. Porez na kapitalnu dobit banaka,trgovačkih i dioniočkih društava i pojedinaca u % proporcioanlne visine dobiti -Veća dobit veći postotak.

c . Zakonskom provjerom porijekla imovine ste č ene privatizacijom . Imovina ste č enu korupcijom ili bilo kojim drugim kriminalnim radnjama , mora biti ili oduzeta , ili drasti č no oporeziva , pa i krivi č no gonjena osoba .

c . Reformom dr ž avne uprave racionalizirati dr ž avni aparat i prilagoditi ga europskim standardima , od vrha drzave do najmanje administrativne jedinice ,

d. Nadzor nad radom sudske i državne uprave ,odgovornost sudskih službenika za pogreške i kaznena djela

. 2. DEMOGRAFSKA OBNOVA

2. 1. Majkama koje imaju troje i vi š e djece priznati odgoj djece kao zaposlenje sa svim prinadle ž nostima i osiguranjima do zavr š ene srednje š kole najmla đ eg djeteta i osigurati primanja u visokom postotku prosje č nih mjese č nih primanja Hrvatskoj .

2. 2. Besplatan vrtić za djecu roditelja koji imaju 3 i više djece ,
Za obitelj sa jednim ili dvoje djece osigurati povoljniju cijenu za dječje vrtiće ovisno o godišnjem prihodu oca i majke,ili im priznati kod oporezivanja osobnih dohodaka kao trosak .

3. GOSPODARSTVO ( sve privredne grane i djelatnosti )
Slobodno tr ž i š te diktira sve gospodarske djelatnosti , no dr ž ava mo ž e odrediti koja podru č ja mogu imati povoljnije porezne mjere , radi br ž eg razvoja . U principu dr ž ava ne daje privatnom poduzetni š tvu nikakve posebne povlastice ili poticaje , a sama dr ž ava ne mo ž e dr ž ati " dr ž avne ' firme kao privilegirane proizvodne djelatnosti , nego sve mora biti transparentno od zapo š ljavanja do poslovanja . Promjena stranke na vlasti ne smije dovesti te firme pod smjenu menadžmenta iz političkih razloga. Naša država ima prirodna dobra koja se trebaju iskorištavati po domaćim poslovnim djelatnostima,a specijalno :

3. 1. Cijelo podru č je Republike Hrvatske proglasiti ekolo š ki za š ti ć enim podru č jem , Poljoprivreda ( Ekolo š ka proizvodnja i prerada )
3.2. Zaštititi Hrvatski teritorij u skladu sa Me đ unarodnim pravom . Pomorsko i slatkovodno ribarstvo .

3. 3. Turizam ( Zdravstveni , sportsko - rekreativni , znanstveno - povijesni , seoski i klasicni na najvisem nivou )

3. 4. Prate ć a industrija ( Proizvodnja luksuznih i sportskih brodova , i druge djelatnosti koje bi bile u slu ž bi poljoprivrede i turizma )
Za podizanje tj ., razvitak pojedinih grana industrije u pojedinim dijelovima dr ž ave mora postojati specijalni RAZVOJNI FOND iz kojeg se pod povoljnijim uvjetima posu đ ivao kapital nekim djelatnostima dr ž avnog razvojnog plana . Državna kontrola (nestranačka) bi bila uključena u menadžment firmed ok se kapital ne povrati.

4. POLITI Č KI PROGRAM

4 - 1. Hrvatskom Narodu reći istinu o stanju nacije

4 - 2 Proglašenje isključivog gospodarskog pojasa na Jadranu.

4 - 3. Riješene svih neriješenih graničnih područja RH koje sada koristi Srbija,Slovenija i Crna Gora.

4 - 4 Reorganizacija svih Ministarstava ,

5. ZAPO Š LJAVANJE

5. 1. Otvaranje - novih radnih mjesta kroz plansko razvijanje svake ž upanije i u skladu sa nezinim prirodnim izvorima i potencijalima , te tako podesiti pomo ć iz Fonda za razvoj .

TIM ĆE VRATITI OSMJEH , PONOS , PRAVDU I DOSTOJANSTVO HRVATSKE DRZAVE I HRVATSKOG Č OVJEKA , NJEGUJU Ć I NJEGOV NACIONALNI , KULTUROLOŠKI I DRUGI INDENTITET I HRVATSKOJ OSIGURATI ONO MJESTO U MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI KOJE NAS NAROD ZASLU Ž UJE .

http://youtu.be/IpZtnkWwAdI