Javno   priopcenje
HRVATSKOG SVJETSKOG SABORA

  Izvjescujemo stranke, udruge i pojedince, da se ranije predlozeni rok za prijavu kandidata za predsjednika RH do 30. Ozujka o.g. zbog lokalnih izbora produžuje do 31. Kolovoza 2009. godine .

 Ujedno se zahvaljujemo svim strankama, ( njih 57) koje su se pozivu odazvale.Zahvaljujemo se udrugama  (njih 159) iz Hrvatske  i svijeta te pojedincima koji su se stavili na uslugu, a posebno onima koji su se stavili na raspolaganje. Zahvaljujemo se i petorici kandidata koji su dostavili svoj progarm i istakli svoju kandidaturu za predsjednika RH 2010. godine. Ocekujemo kandidaturu zena. ZENE, kandidirajte se, mozda bas jedna izmedju Vas  bude zajednicki kandidat domovineske i iseljene Hrvatske.

Zahvaljujući Vama koji ste ste se pridružili i onima koji ce se jos pridružiti sigurni smo da ce se program izbora Predsjednika RH 2010. uspješno realizirati, te da će mo zajednički izabrati Predsjednika RH kakvog Hrvati stoljećima zele imati.


U privitku Vam dostavljamo  POZIV sa zamolbom da  budete suorganizator programa za IZBOR PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE 2010. god.
Ukoliko ste za  zajednistvo hrvatskog Naroda u Domovini i Iseljenistvu biti ce nam cast  sa Vama suradjivati i pronalaziti puteve izlaska iz svakidasnje  moralne i ekonomske krize u kojoj se nalazi nasa drzava.
    Zajednickim radom biti ce mo sposobni realizirati  program PROMJENAMA DO  PRAVEDNIJE HRVATSKE, do koje mozemo doci demokratskim izborom najkvalitetnijih kadrova, a u prvom redu izborom novog  Predsjednika Republike
Hrvatske 2010.godine.

   
U koliko mislite da je stanje u Hrvatskoj zadovoljavajuce i ne iziskuju se pozitivne promjene, zanemarite nasu ponudu i dobre namjere.
U ocekivanju Vaseg pozitivnog odgovora, zahvaljujemo se i  upucujemo prijateljske pozdrave.

Predsjednik HSSD                     Niko Soljak.prof,ing.
Predsjednik  HSSD za Kanadu     Ivo Jolic  dipl.ing.
i SAD

 Dostavljamo Vam Radio Intervju emitiran na HRVATSKOM RADIJU Glas Domovine, u emisiji  "Mostovi" vezan za Izbora predsjednika Republike Hrvatske 2010.g.
AUDIO:  RADIO INTERVIEW NIKO ŠOLJAK I IVO JOLIĆ

TRANSKRIPT: u privitku (attachment)

U prilogu dostavljamo još:
- INTERVJU NIKO ŠOLJAK, PROF.ING 19.03.2009.
- RADIO INTERVJU DIPL.ING. IVO JOLIĆ 19.03.2009.
- POZIV NA ZAJEDNIŠTVO HRVATA 07.03.2009.

- RADIO INTERVJU PROF.ING. NIKO ŠOLJAK 11.03.2009.

 

Uz cijenjeno stovanje

Niko Soljak, prof.ing.